Deense autoverhuur gigant Oscar verovert succesvol de regio Menen

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Het Deense start-upbedrijf Oscar Autoverhuur, recentelijk bekroond met de titel “Beste E-commerce Startup” twee jaar na elkaar door de Deense Kamer van Koophandel, heeft zich succesvol gevestigd in de huurautosector in zowel Nederland als ons land, België. Een van hun meest recente veroveringen is de opening van een gloednieuwe locatie in het idyllische Lievegem, dichtbij Menen. 

Met een innovatief bedrijfsmodel richt Oscar zich op lokale autohandelaren, door hen toe te laten om auto’s die stilstaan ook verhuurbaar te maken. Dit kunnen leenauto’s zijn, lease-retouren of voertuigen die minder snel over de toonbank gaan. Deze unieke aanpak stelt de lokale ondernemers in staat om een extra inkomstenstroom te genereren. Tegelijkertijd schept het voor Oscar de mogelijkheid om lagere prijzen aan te bieden dan hun concurrenten en hun bereik uit te breiden naar kleinere steden zoals Lievegem. 

In samenwerking met Car Boutique, biedt Oscar’s locatie in Lievegem sinds januari 2024 een breed scala aan voertuigen voor verhuur. Hun aanbod strekt zich uit van personenauto’s tot bestelwagens, waardoor ze zich kunnen richten op zowel particuliere als bedrijfsklanten.

Dankzij hun uitzonderlijke succes in Denemarken, waar Oscar in slechts 2 jaar tijd meer verhuurlocaties opende dan gevestigde autoverhuurders als Sixt, Europcar en Avis tesamen, lijken ze stevig hun stempel te drukken op de autoverhuurmarkt in de regio.

Het is duidelijk dat Oscar met hun innovatieve aanpak en ambitie hier in België wortel schiet. Het is de moeite waard om te zien hoe deze start-up de traditionele markt blijft uitdagen en ons idee van autoverhuur blijft herbepalen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category